Ons verhaal

Wij zijn Zakenkantoor Sonneville, uw expert in verzekeringen.

Een onafhankelijk kantoor met meerwaarde! Dat is Zakenkantoor Sonneville.

Sinds begin jaren ’90 zijn wij, Pascale en Sofie Sonneville, intermediair voor bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan vakkundige begeleiding inzake verzekeringen, beleggingen en kredieten.

Aan de hand van een gesprek inventariseren wij uw wensen en presenteren vervolgens een aanbod op maat, altijd transparant en inzichtelijk. Wij bieden adviezen en bemiddeling in nauwe samenwerking met diverse maatschappijen. Het werd ons allemaal met de paplepel meegegeven door onze voorganger, Ivan Sonneville, met wie we het geluk hadden nog enkele jaren te mogen samenwerken.

Persoonlijk contact en bereikbaarheid maakt ons uniek. Zorgt ervoor dat u niet “van het kastje naar de muur” gestuurd wordt maar dat u direct wordt geholpen. Zo krijgt u met zekerheid de beste service tegen de beste voorwaarden. Bij schade kunt u 24/24u op ons rekenen. Wij verdedigen persoonlijk uw belangen.

Medio 2011 werden onze aktiviteiten uitgebreid met vastgoedtransacties. We zijn gespecialiseerd in een professionele en snelle verkoop aan een correcte prijs ! Vertrouw ons uw onroerend goed toe. U zal merken dat ons efficiënt onderhandelingstalent zijn vruchten zal afwerpen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren.

Compare